Företag som Citadellet Bolagsservice behöver också sopsäckar

 

 

När vi tänker på företag och sopsäckar är det lätt att fokusera på firmor som generar mycket skräp. Att ett cateringbolag måste ha riktigt bra sopsäckar. Men firmor som Citadellet Bolagsservice behöver också ha ett bra stöd i form av säckar för skräp på kontoret. Det här kan faktiskt få betydelse på flera sätt.

Citadellet Bolagsservice jobbar med bolagstjänster

Citadellet Bolagsservice är ett bolag som erbjuder privatpersoner och företag hjälp med att starta och lägga ner bolag. De består av ett team som tycker att företagsområdet är superintressant. Men deras verksamhet hade aldrig fungerat utan bra sopsäckar på jobbet. Det är något som vi tar för givet men som egentligen inte är det.

Vad händer om det inte finns sopsäckar på jobbet?

Du kanske aldrig har tänkt på det då det alltid tycks finnas påse i sopkorgen på ditt jobb. Men faktum är att det kan bli minst sagt problematiskt utan. Om Citadellet Bolagsservice skulle få problem med sopsäckar som inte är på plats kan det mycket väl påverka verksamheten för vad ska man göra av skräp när det inte finns någon säck?

Att vi kan koncentrera oss på arbetsplatser beror bland annat på att det inte blir smutsigt och stökigt. Här spelar uppsamlingen av skräpet en mycket stor roll. Den måste fungera på ett smidigt sätt. Det gör den när den som sköter städningen har bra sopsäckar att tillgå.

Så företag som Citadellet lägger ner tid på att se till att det alltid är rent och snyggt på jobbet. Det leder till en bättre arbetsmiljö där det går att fokusera på uppgifterna som till exempel att likvidera ett bolag med snabbavveckling eller att låta ett nytt se dagens ljus med lagerbolag.

5 Jun 2020